蜂蜜:化学成分、安定性、信憑性


問題意識


蜂蜜は長期保存に向いているか


参照論文


蜂蜜:化学成分、安定性、信憑性
Honey: Chemical composition, stability and authenticity
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814615013941


ポイント


The compounds present in honey may suffer degradation forming other metabolites.

Long periods of storage and heating enhance the degradation of honey.

The reduction and oxidation reactions occur in honey after the harvest.

The degradation causes changes in chemical composition, color and flavor of honey.

蜂蜜に存在する成分は、他の代謝物質を生成し劣化させる可能性がある。

長期保存と加熱は、蜂蜜の劣化を促進する。

収穫後、蜂蜜の中で酸化還元反応が起こる。

劣化は、蜂蜜の化学成分、色、香りに変化を生じさせる。


コメント


蜂蜜が何千年も保存できるとか大嘘である。


その他の情報


なし

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